Tecnologia i qualitat en la fabricació de cuines

Seguim innovant

La filosofia de Cuines Stil es basa en buscar l’excel·lència en totes les cuines que fabriquem. Sempre pensant en la millor solució per a cada client, amb un disseny personalitzat i d’acord a les seves necessitats. Per això treballem amb els millors materials i incorporem innovacions tecnològiques com la producció mecanitzada que ens permet dissenyar i produir cuines segures, resistents i amb acabats de màxima qualitat sense renunciar a la seva funcionalitat i comoditat.

Seguim millorant

Per a això comptem amb gran equip de professionals que dissenya i fabrica els projectes de forma totalment personalitzada, pensant en l’estil i personalitat de cada client i en com millorar la seva qualitat de vida.

A més hem incorporat tres màquines noves que ens permeten millorar i optimitzar el processos de producció de les cuines.

Produccions mecanitzades

Incorporació de sistemes de producció mecanitzada industrialitzada de màxima qualitat i precisió que permet millorar el procés de fabricació i oferir una major qualitat i durabilitat en els acabats de les cuines.

Cantejat de taulers amb aire calent ecoplus

Treballem amb les cantejadores Hamog que incorporen el sistema d’aplacat de cantell làser mitjançant aire calent airTec, que permet obtenir la junta zero entre el cantell i la superfície de la peça. Un revolucionari i innovador sistema basat en el principi de l’escalfador d’aire giratori, amb el qual s’obté una font d’energia eficient i ecològica Ecoplus.

Cantejat de taulers amb cola pur

Innovem en materials com la utilització de cola PUR (Poly Uretà Reactiu), un tipus de cola adhesiva que proporciona grans resultats en el cantejat de taulers, ja que millora molt la resistència de l’adherència, fins i tot en situacions de calor i altes temperatures, i el segellat del cantell, fent-lo molt resistent a la humitat. La cola PUR ofereix més flexibilitat, el que permet realitzar treballs més complexos. A més manté l’adherència en un major tipus de superfícies, inclosos els metalls, laminats i el paper, i és un tipus de cola que no es deteriora amb el pas del temps.

Seguim invertint en innovació per millorar les seves cuines