Dissenyem cuines funcionals i amb el cor

Explica’ns la teva idea i deixa’t endur

Servei integral que comença amb el primer esbós de la cuina, passa per la fabricació adaptada als requeriments de cada client i finalitza amb el muntatge i col·locació de tots els accessoris, fixant-nos en el més mínim detall, i deixant una cuina a punt per viure-la de gust.

Per què no hi ha cap cuina igual?

Cada cuina porta impregnada la personalitat de qui la viu, per això no hi ha cap cuina igual. Cuines Stil t’ajuda a dissenyar la cuina perquè encaixi amb la teva manera de ser i el teu estil de vida. Una cuina on t’hi sentis bé, còmode, per compartir-hi bons moments amb els que més estimes.

Disseny i assessorament pensant en tu

Explica’ns com ets, quins gustos i aficions tens… Explica’ns com vols viure la teva cuina i nosaltres la dissenyarem i t’assessorarem per oferir-te la que encaixi més amb tu. Un equip de dissenyadors i interioristes et mostraran com una cuina pot arribar a dir molt de tu.

Fabricació pròpia per garantir-ne la qualitat

Una bona cuina comença amb els materials que la componen. Les cuines Stil estan fetes amb els millors materials, garantint-te la màxima qualitat, resistència i durabilitat. Estan fabricades a les nostres instal·lacions, per tal d’oferir un control exhaustiu, supervisió i revisió constant de tot el procés de producció.

Tots els detalls són importants

El muntatge de les cuines és fonamental. Coneixem a la perfecció els nostres mobles i accessoris per oferir un muntatge acurat i fixant-nos fins a l’últim detall, perquè la teva cuina llueixi amb la intensitat que es mereix des del primer moment.

Compromesos amb tu

Instal·ladors de confiança

Avalats per un equip de professionals amb una llarga trajectòria com a muntadors i instal·ladors de cuines.

Terminis flexibles

Rigor i professionalitat en el compliment dels terminis d’entrega establerts. Flexibilitat i adaptabilitat dels terminis, sempre que el client ho sol·liciti.

2 anys de garantia

La garantia és aplicable a la fabricació i al muntatge de les cuines Stil.