Màxima durabilitat i bellesa dels materials

Màxima durabilitat i resistència sense renunciar al disseny

El disseny i l’estètica de les cuines és important, però encara ho és més la durabilitat dels materials i els sistemes constructius de les cuines, que són l’element diferenciador de qualitat amb el pas dels anys.

Materials ecològics

Cuines fetes amb materials de primera qualitat i de llarga durabilitat, sostenibles i respectuosos amb el medi ambient, reduint el malbaratament de matèries primeres.

Acrílic brillant

Làmina de plàstic sense PVC, amb brillantor d’alta intensitat (més de 90 unitats de brillantor), amb tractament superficial especial per millorar la resistència al ratllat (classe 5 Martindale Test) i alta resistència química (classe 1b DIN 66861). Alta durabilitat dels colors gràcies a la gran resistència a la llum, certificada per TUV Rheintand DIN EN 15187, que donen com a resultat un producte durador, sostenible i innovador.

Acrílic mat

Làmina de plàstic sense PVC, súper mat (5 unitats de brillantor), amb tractament superficial especial per millorar la resistència al ratllat (classe 5 Martindale Test) i alta resistència química (classe 1b DIN 66861). Alta durabilitat dels colors gràcies a l’alta resistència a la llum, certificada per TUV Rheintand DIN EN 15187, que donen com a resultat un producte durador, sostenible i innovador.

PET brillant o mat

Portes i productes lliures de PVC i fabricades amb làmines de PET d’alta qualitat, oferint una àmplia gamma de decoracions i acabats.